Tietoja kiintolevyn kunnon valvonnasta

Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Jos kiintolevysi vioittuu äkillisesti, kiintolevylle tallennettuja tietoja voidaan menettää. Kaspersky-sovellus antaa sinun valvoa kiintolevysi terveyttä käyttämällä S.M.A.R.T. (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology) -teknologiaa. Tämä teknologia perustuu kiintolevyn tärkeimpien suorituskykyominaisuuksien jatkuvaan valvontaan. Käyttämällä Kaspersky-sovellusta voit nopeasti tarkistaa, heikkeneekö kiintolevyn terveys, sekä kopioida tietoa vioittuneilta asemilta muille tietovälineille.

Jos kiintolevyn kunnon valvonta on käytössä, Kaspersky-sovellus valvoo kiintolevyjesi terveyttä jatkuvasti ja ilmoittaa sinulle, jos niiden terveys heikkenee. Voit tarkistaa sekä sisäisen että ulkoisen kiintolevyn terveyden. Ilmoitukset kiintolevyn terveyden heikkenemisestä näytetään tehtäväpalkin ilmoitusalueella. Yksityiskohtaiset raportit kiintolevyn valvonnan tuloksista näytetään Raportit-osiossa.

Jos kiintolevysi terveys on heikentynyt eikä levylle ole enää turvallista tallentaa tietoja, Kaspersky-sovellus tarjoaa mahdollisuuden kopioida tiedot tältä asemalta muulle tietovälineelle tietojen menettämisen estämiseksi. Voit kopioida tiedot vioittuneelta kiintolevyltä mille tahansa hyvälle käytettävissä olevalle tietovälineelle.

Voit poistaa käytöstä kiintolevyn kunnon valvonnan. Kun kiintolevyn kunnon valvonta on poistettu käytöstä, Kaspersky-sovellus ei enää ilmoita sinulle kiintolevyjesi muuttuvasta terveydestä eikä kehota kopioimaan tietoja vioittuneilta asemilta muille tietovälineille.